Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@01:00:27 GMT

چرا نباید مو‌های خاکستری یا سفید را از ریشه بکنید؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۲۷۵۱

چرا نباید مو‌های خاکستری یا سفید را از ریشه بکنید؟

آفتاب‌‌نیوز :

موهای خاکستری یک نشانه کاملاً طبیعی پیری است اما بسیاری از ما، با مشاهده یک تار نقره‌ای رنگ میل شدیدی به کندن سریع آن پیدا می کنیم.

به نظرشما، آیا کندن موهای خاکستری مشکل را حل می کند یا در واقع اوضاع را بدتر می کند؟
میرزا باتانوویچ، مدیر سبک برند حرفه ای مراقبت از مو Eufora International، ادعا می کند که باور رایج این است که اگر موها را بچینید، تعداد بیشتری در جای خود ظاهر می شوند؛ اما این در واقع یک افسانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:

«کاش این حقیقت داشت، زیرا در این صورت می توانستیم به راحتی به افرادی که ریزش مو دارند کمک کنیم.»

اما کندن یک تار مو باعث رشد بیشتر نمی شود. این ایده هیچ مبنای علمی ندارد. ریزش مو تا ۱۵۹ تار مو در روز طبیعی است، اما اساساً به هیچ وجه به هم متصل نیستند. بنابراین، کشیدن یک مو باعث فشار بیشتری روی پوست سر نمی شود.

کندن مو ممکن است یک راه حل موقت برای ظاهری جوان تر به نظر برسد، اما ممکن است آسیب واقعی به پوست سر خود وارد کنید.

با کندن مو، ممکن است فولیکول مو آسیب ببیند. در نتیجه، می تواند منجر به بروز عفونت یا حتی لکه های طاس شود. ممکن است این کار شما بیشتر از اینکه مفید باشد ضرر برساند.

وقتی یک تار خاکستری را بکشید، موهای کنده شده استراحت می‌کنند و چرخه رشد بعدی خود را در حدود سه ماه شروع می‌کنند.

در هر سیکل بعد از حدود ۲۰ سالگی، موها کمی نازک‌تر می‌شوند و مدت کوتاه‌تری در اطراف باقی می‌مانند.

چرخه عمر موهای روی سر به طور متوسط پنج سال است و تعداد محدودی چرخه رشد وجود دارد.

چرا موها خاکستری می شوند؟
با افزایش سن، فولیکول های مو کمتر ملانین تولید می کنند و همین منجر به کاهش رنگ و سفید شدن مو می شود.

ملانین ماده ای در بدن شما است که به مو و پوست شما رنگ می دهد. تعداد گرانول های رنگدانه به طور طبیعی با افزایش سن، معمولا بین ۲۸ تا ۴۰ سالگی شروع به کاهش می کند. دلیل این امر این است که ملانوسیت ها، سلول هایی که ملانین تولید می کنند، شروع به کاهش سرعت و تولید کمتر می کنند.

موها در واقع خاکستری نیستند، اما کاملاً شفاف هستند. تن “خاکستری” در واقع به درصد رنگ موی طبیعی باقی مانده و مخلوط شده مربوط می شود که سایه های مختلف را ایجاد می کند.

ژنتیک نقش کلیدی در سرعت ظاهر شدن موهای خاکستری دارد، زیرا آرایش بیولوژیکی شما سرعت این امر را تعیین می کند.

با این حال، استرس می تواند روند سفید شدن مو را نیز تسریع کند.

موهای خاکستری به این دلیل ظاهر می‌شوند که شما پیر شده‌اید، نه به این دلیل که یکی را کنده‌اید.

اگر زمانی که کمتر از ۱ درصد موهای خاکستری داشتید، کندن را به عادت تبدیل کنید، در چند سال آینده موهای کمتری خواهید داشت که ۱۰ درصد این موها خاکستری هستند.

منبع: روزیاتو

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سفیدی مو سفیدی زودرس موها موهای خاکستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام محمدحسین بلک به مناسبت روز گرامیداشت مقام معلم و سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری، پیامی صادر کرد که متن این پیام به شرح زیر است:

«بسمه الله الرحمن الرحیم

مطهر در اندیشه بود مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و صاحب سبک در بیان سخنانش عطش شنوندگانش را فرو می‌نشاند و حکمتش جان‌ها را سیراب می‌کرد. در میدان استدلال و برهان بی‌بدلیل و در ساحت لطافت و بلاغت کم نظیر درایتی فراتر از زمانه داشت و فراستی در گفتمان مجاهدی که درس رزم را از سترگ مردانی که سینه‌ای سرشار از فقاهت و حکمت داشته‌اند آموخته بود.

رسم تلمذی حکیمانه را از بزرگ مردانی چون حضرت روح‌الله الموسوی الخمینی (ره) با خود داشت. آنگونه که فرمود او حاصل عمرم بود. زلال حقیقت اسلام را آنگونه که بود نه آنطور که می‌خواست عمیقاً تا عمق جان نوشیده بود. شهد شیرین حقایق دین را با گفتمانی نو به افکار جوانان و جهانیان نوشاند و بیشتر از عصر خود می‌اندیشید و می‌دانست و می‌خواست افکار برخواسته از حقایق قرآن و اسلام ناب او تا کنون غبار بر خود ندیده و رفته رفته حجاب معاصرت چهره درخشان او را رخشنده‌تر از قبل هویدا می‌سازد. انقلاب اسلامی و مبارزه با طاغوت به یّمن نگاه بلند او رفعت یافت و ریشه‌های مستحکم آن ازاندیشه ژرف او استحکامی همیشگی یافت. آن روز که مبارزان به ظاهر خود را مقابل اسرائیل صهیونیست می‌دیدند و در بازی همان ستمگر به اسارت رفته بودند فریادهای این مطهر بود که جهان اسلام را به این درد کُشنده و ستم بیدادگر غده سرطانی نهیب داد و دل خون پیامبر گرامی اسلام (ص) را در این سوز و سوگ به شهادت گرفت.

براستی فرقان انقلاب بود و کینه توزان این امت که از نگاه و افکار او درمانده و بی‌تاب شده بودند تیری را به چشمی بینا و مغزی متفکر روانه کردند. به آن‌امید که سوی چشم نافذش را کور کنند و افکار بلندش را از پرواز باز بدارند غافل از آنکه بذرهای کِشته شده و نهال‌های غرس شده در افکاراندیشمندان و علاقمندان خیلی زود جوانه زد و قد کشید.

به گونه‌ای که ریشه انحراف و التقاط را فرزندان معنوی و علمی او برکَنند تا آنجائی که امروز بزرگ مردانی از مکتب او خود مکتب ساز شده‌اند و شمشیر و تفنگشان به مدد قلم پاک و کارساز آن شهید وارسته قیام کرد و درفش ساخته و پرداخته از موهبت علم و جهاد چشم و قلب مستکبران و ستمگران را پاره و خون چکان کرد و عنکبوتیان را در گورستانی از تارهای تنیده از ظلم و ستمشان گرفتار آورد و امت اسلام را شاهد جان دادن و ذلت و خواری آنان کرد به‌امید آنکه کنار مقتدا و مولایمان نماز شکر را با ترنم فتح و ظفر در مسجد الاقصی قامت بندیم و صلای ولایت تا اقصی نقاط عالم را شاهد شویم.

بر ماست تا در استمرار این جهاد علمی و اخلاقی آن مرد راستین الهی فرزندان و جامعه‌ای در خور تربیت کنیم و بیارائیم و خود را از این موهبت الهی همواره بهره‌مند کرده و بر رشد و بالندگی آن بیفزائیم.»

کد خبر 749663

دیگر خبرها

  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • تقویت کننده موی مردانه
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد